Beoordeel ons

Campermakelaar.nl

Service partner van:

LOGO E+P logo-vb

ZiZo Campertechniek

Kamerlingh Onnesweg 31
3316 GK Dordrecht
 
Tel: 078-6174700

 

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief, maximaal 1 per maand

OPENINGSTIJDEN

Wij verzoeken u om voordat u naar ZiZo Campertechniek komt even telefonisch contact op te nemen of stuur een mail aan info@zizocampertechniek.nl . Hiermee voorkomt u lange wachttijden en teleurstellingen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10:30 tot 15:30

We horen u graag en bedanken u voor uw begrip.

Ma – do 8:30 – 17:30
Vrij Alleen op afspraak
Za – zon Gesloten

 

E&P Camper Levelsysteem

• Introductie Levelsysteem Camper

U kent het wel: u staat op een camping of even stil langs een mooie plek onderweg en uw camper staat nogal scheef. Zo scheef zelfs dat de bestaande oprij plankjes niet voldoende zijn om uw camper op normaal niveau te krijgen. Dus u probeert de klus te klaren met wat extra plankjes, een extra krik, enz.

Nadat uw camper eindelijk uitgebalanceerd staat kunt u verder genieten van uw welverdiende rust. Echter u gaat weer verder naar uw volgende bestemming. De kans is aanzienlijk dat u ook op de nieuwe locatie weer van voor af aan kunt beginnen.

Een tijdrovende en vermoeiende bezigheid. Om u dit te besparen introduceren wij u het E&P hydraulisch level systeem.

 

• E&P Hydraulisch Levelsysteem

Met slechts één druk op een knop wordt uw camper volautomatisch waterpas gezet.   Binnen 2 minuten tijd staat uw camper volledig waterpas, volledig stabiel, en bent u klaar .

Te allen tijde wordt de camper alvorens het volledig automatisch waterpas stellen zo laag als mogelijk bij de grond gezet .  Er is geen enkele beweging te voelen in de camper wanneer er iemand in loopt of instapt .  Dit is bv. erg prettig als er ‘s ochtends  iemand eerder wakker is en door de camper loopt of uitstapt .

Zonder het E&P Levelsysteem zou de hele camper bewegen .

 

• Twee-traps cilinder

Speciaal voor de lagere wagens (bv.. Alko Chasis en Fiat X250) hebben we een zgn. “tweetraps-cilinder” ontworpen .  Deze steun cilinder heeft een zeer korte inbouwhoogte maar behoudt toch de slaglengte van een normale cilinder .