ZiZo Campertechniek

Kamerlingh Onnesweg 31
3316 GK Dordrecht
 
Tel: 078-6174700

 

Beoordeel ons

Service partner van:

LOGO E+P logo-vb

Campermakelaar.nl

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief, maximaal 1 per maand

OPENINGSTIJDEN

Wij verzoeken u om voordat u naar ZiZo Campertechniek komt even telefonisch contact op te nemen of stuur een mail aan info@zizocampertechniek.nl . Hiermee voorkomt u lange wachttijden en teleurstellingen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10:30 tot 15:30

We horen u graag en bedanken u voor uw begrip.

Ma – do 8:30 – 17:30
Vrij Alleen op afspraak
Za – zon Gesloten

 

Veersystemen

Camper veersystemen

Vering kattebelletje Uit ervaring weten wij dat heel veel campers te zwaar zijn voor het onderstel waarop ze zijn gebouwd met als gevolg onvoldoende rest(in)veerweg. Dit is nadelig voor het rijcomfort, maar ook voor de levensduur van de Camper.

Daarom introduceren wij de gratis veringsinspectie.

Wij nodigen camperrijders uit om in Dordrecht langs te komen.  We bekijken dan het onderstel en zullen een advies geven over eventuele aanpassingen.

Diverse camperveersystemen

Hulpveren bij een bladveer:

Voor meer dan 90% van de campers zijn stalen spiraal hulpveren de beste keus. De achterzijde van de camper blijft voldoende op hoogte, zelfs bij de maximaal toelaatbare aslast. Stalen schroefveren in combinatie met de standaard bladveren zijn een ideale combinatie, dit geeft een veel beter comfort dan het plaatsen van een extra bladveer.

VB-CoilSpring_1

Hulpluchtveren bij een bladveer:

Deze worden meestal gemonteerd bij sterk wisselende belading, U kunt zelf de autohoogte instellen. De eenvoudigste uitvoering is een 1-kamer systeem. Hierbij wordt één vul-/aflaatventiel voor beide luchtveren gebruikt. Bij een 2-kamer kan iedere balg afzonderlijk op druk worden gebracht. Het systeem kan met ieder bandenvulapparaat op de gewenste druk gebracht worden.

Hulpveren bij een AL-KO chassis:

Ook campers met AL-KO chassis zijn vaak zwaarder dan tijdens het ontwerp rekening mee is gehouden. Deze stalen hulpveerset geeft een enorme verbetering in comfort, wegligging en stabiliteit. De extra bodemvrijheid voorkomt schade bij slechte wegen en korte, steile hellingen, zoals op- en afritten bij veerponten.

 

Hulpluchtveren bij een AL-KO chassis:

Deze worden meestal gemonteerd bij sterk wisselende belading, U kunt zelf de autohoogte instellen. Deze set wordt altijd met een 2-kamer systeem met compressor, hierdoor kan iedere balg afzonderlijk op druk worden gebracht.

AL-KO AMC X250 - VB-SemiAir (5)

Verhogings voorveren:

Met deze speciale verhogingsveren komt de voorzijde 4-6 cm omhoog (afhankelijk van de gekozen set en het autotype) zonder dat de auto stug wordt. Veel campers die door hun gewicht continu of heel snel op hun bumpstops komen, worden juist veel comfortabeler. U heeft minder snel schade aan de onderzijde bij drempels en slechte wegen. Het is niet meer nodig om bij een standplaats de voorkant op blokken te rijden. De wegligging verbeterd.

 verenvoor crop