Campermakelaar.nl

ZiZo Campertechniek

Kamerlingh Onnesweg 31
3316 GK Dordrecht
 
Tel: 078-6174700

 

Service partner van:

LOGO E+P logo-vb

Beoordeel ons

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief, maximaal 1 per maand

OPENINGSTIJDEN

Wij verzoeken u om voordat u naar ZiZo Campertechniek komt even telefonisch contact op te nemen of stuur een mail aan info@zizocampertechniek.nl . Hiermee voorkomt u lange wachttijden en teleurstellingen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10:30 tot 15:30

We horen u graag en bedanken u voor uw begrip.

Ma – do 8:30 – 17:30
Vrij Alleen op afspraak
Za – zon Gesloten

 

Campermakelaar

OVER ONS

Campermakelaar.nl is een samenwerking tussen diverse campermakelaars verspreid over heel Nederland. Wij hebben jarenlang ervaring en een uitstekende kennis van de markt. U als klant staat bij ons centraal. Wij ontzorgen u bij elke stap in het proces bij het kopen of verkopen van een camper, waarbij wij u een professionele en betrouwbare service verlenen. Eenvoudig en simpel, geen hypes, geen gebakken lucht. Doeltreffend en eerlijk!


VOOR EEN HUIS WEG VAN THUIS
Campermakelaar.nl
“Veilig, Vertrouwd, Verzorgd”

 

     


In verband met het corona virus houden wij van Campermakelaar.nl ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid, voor de gezondheid van onze klanten en onze makelaars. Onze service blijft vooralsnog normaal doorgang vinden met inachtneming van de geldende richtlijnen. Aarzelt u niet om voor aanschaf of verkoop van uw camper contact met één van onze makelaars op te nemen, we maken graag een afspraak en blijven u uiteraard van dienst!