Service partner van:

LOGO E+P logo-vb

ZiZo Campertechniek

Kamerlingh Onnesweg 31
3316 GK Dordrecht
 
Tel: 078-6174700

 

Beoordeel ons

Campermakelaar.nl

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief, maximaal 1 per maand

OPENINGSTIJDEN

Wij verzoeken u om voordat u naar ZiZo Campertechniek komt even telefonisch contact op te nemen of stuur een mail aan info@zizocampertechniek.nl . Hiermee voorkomt u lange wachttijden en teleurstellingen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10:30 tot 15:30

We horen u graag en bedanken u voor uw begrip.

Ma – do 8:30 – 17:30
Vrij Alleen op afspraak
Za – zon Gesloten

 

Cytrax DC HDTV

Satellietontvangst met de Cytrax DC HDTV biedt kwaliteit en bedieningsgemak, zoals u die thuis gewend bent.

Met slechts 14 cm hoogte heeft grote vlakantenne van de Cytrac het ontvangstbereik van een 60 cm schotel en is het de meest compacte oplossing voor die gevallen waar weinig ruimte voorhanden is.

De Cytrax CI HD TV is voorzien van een digitale ontvanger die d.m.v. 1 druk op de knop de schotel aanstuurt. Deze digitale ontvanger is voorzien van een aparte display zodat de ontvanger “uit zicht”geplaatst kan worden.

De digitale receiver wordt gemonteerd in de camper of caravan en zorgt ervoor dat de schotel met een druk op de knop op de juiste satelliet wordt uitgericht. Receiver is geschikt voor max. 3500 radio en TV kanalen.  hd-receiver_europe-fb_black
Dankzij verwisselbare decoder-modules zijn alle Nederlandse stations, waaronder Ned. 1-2-3, alsmede de commerciële zenders als Rtl4/5,Veronica, SBS6 Net5 en V8 probleemloos te ontvangen.
Daarnaast biedt de ontvanger toegang tot honderdtallen vrije radio-en televisiekanalen.
De Elektronische Programma Gids toont een overzicht en beschrijving van alle programma’s. Receiver is voorzien van NL menu.Bij het selecteren van een kanaal vanuit de receiver draait de schotel automatisch naar de gewenste positie. Indien u van een astra 1 kanaal naar astra 3 kanaal schakelt, dan draait de schotel hierautomatischnaar toe. Zo ook naar Astra 2 of de Hotbird satelliet!
 NL_RW4_ASTRA1+3_10-2012 De signaalsterkte van de satellieten verschilt per regio. Hoe zwakker het signaal, des te groter dient de schoteldiameter te zijn. In het kaartje is aangegeven waar de Cytrax ontvangst bied.

Gebied geel: ontvangstgebied Astra 1 (SD kanalen)
Gebied rood: ontvangstgebied Astra 3 (HD + regionale)

De Nederlandse programma’s waaronder NED. 1-2-3, alsmede RTL4/5, SBS6, NET5, BVN en Veronica worden nog uitgezonden via Astra 1 in SD en zal in de toekomst alleen nog te ontvangen zijn via de astra 3 satelliet in HD

Op de Canarische Eilanden, Griekenland en Turkije zijn via de Hotbird Satelliet diverse Duitse stations te ontvangen.

Bij de Cytrax CI HD  Twin kan nog een willekeurige tweede digitale receiver aangesloten worden zodat men op 2 plaatsen in de caravan of camper verschillend kan kijken.

Technische Specificaties:

– opbouwhoogte slechts 14 cm
– gewicht caro: 17 kg
– Schotel klapt in bij starten voertuig
– Automatisch uitrichten 30-60 sec.
– 12/24 Volt
– Hoogwaardige afwerking
– Eenvoudige bediening
– NL menu on screen
– Los “IR OOG” zodat ontvanger “uit zicht”
gemonteerd kan worden.
– 3 jaar garantie

 butler2