OPENINGSTIJDEN

MA - VRIJ

08:30 - 17:30

ZATERDAG*

09:00 - 13:00

ZONDAG

Gesloten

___________________________

* Let op!: met ingang van
1 april zijn we op zaterdag alleen op afspraak geopend

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief, maximaal 1 per maand

 

Nieuws van ZiZo Campertechniek

Beste lezer,

In deze vreemde tijden willen we u graag informeren over de volgende zaken:
Natuurlijk nemen wij ook de beschermende maatregelingen in acht zoals u die ongetwijfeld kent.
Daarbij willen we graag een stapje verder gaan.

Als u schroomt om langs te komen maar wel een en ander zou willen doorspreken kunt u ook een videogesprek aanvragen. Dit kan bijvoorbeeld via WhatsApp, Skype, Messenger en andere kanalen.
Wij bellen u dan terug, desnoods in de avonduren zodat u in alle rust een en ander kan doorspreken.

Eventueel kunnen we voor u regelen dat we de camper bij u ophalen, of uit de stalling en deze na de werkzaamheden weer bij u terug brengen. Of in de stalling.

Zoals u weet zijn alle evenementen in Nederland afgelast, zo ook de Camper Expo in Houten. Deze beurs is zeer terecht verzet naar het najaar. Tijdens de beurs worden er vaak allerlei leuke acties aangeboden. Deze acties willen we u niet onthouden. Had u iets in gedachten: laat het ons weten. Ook zonder de beurs willen we graag met u meedenken en wellicht een leuke aanbieding voor u maken.

Velen zullen hun vakantie hebben uitgesteld. De camper blijft nog even in de stalling in afwachting van wat er allemaal komen gaat. Natuurlijk zal daar toch een moment zijn dat u weer kunt vertrekken.  En u niet alleen.

Regelmatig komt het voor dat kort voor vertrek blijkt dat iets niet naar behoren werkt. Het is nu een mooie gelegenheid om alles nog eens na te lopen.

Als u wensen heeft voor de camper voor de reis kan beginnen is dit een mooie periode om deze wens(en) uit te laten voeren. Wij verwachten namelijk als de maatregelen worden opgeheven een piek in onze werkzaamheden waardoor de wachttijden behoorlijk zullen oplopen.

Wij zorgen dan dat uw camper startklaar staat bij vertrek.

Eventueel hebben we mogelijkheden om dit voor u te verzorgen zonder dat u de camper uit de schorsing hoeft te halen. Vraag eens naar deze mogelijkheden.

Zoals u merkt proberen we er alles aan te doen om het uitgestelde camperseizoen zo goed mogelijk te laten verlopen. We denken graag met u mee en denken in oplossingen. Missen we er een, geef ons de tip!

DOOR HIER TE KLIKKEN KUNT EEN VRAAG AAN ONS STELLEN
NIEUWS

info klik hier

Daarbij willen we nog melden dat we ons met trots hebben aangesloten bij Campermakelaar.nl

Deze organisatie bemiddelt voor u in de verkoop van uw camper. Of helpen u zoeken naar een camper. Kent u iemand, of bent u iemand die overweegt zijn camper te verkopen? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden tijdens een gesprek. Wij komen ook bij u thuis en vertellen er graag meer over.

info klik hier

Het laatste nieuwtje wat we u ook niet willen onthouden is een nieuw product op de Nederlandse markt, Dit betreft de Viesa Holiday IIS verdampings luchtkoeler.

Viesa Holiday IIIs is een koeler van Italiaanse makelij die waterverdamping gebruikt om onmiddellijk een natuurlijk gevoel van comfort en welzijn te creëren. In wezen bevordert het de verdamping van huidvocht om overtollige lichaamswarmte te verwijderen.

Het grote voordeel van deze luchtkoeler dat hij werkt op 12 Volt en dus ook gebruikt kan worden tijdens het rijden en als u zonder stroom staat.

ZiZo Campertechniek
Kamerlingh Onnesweg 31
3316 GK Dordrecht
Tel:  078- 6174700
Email: info@zizocampertechniek.nl


ANDERE PRODUCTEN