Beoordeel ons

Service partner van:

LOGO E+P logo-vb

Campermakelaar.nl

ZiZo Campertechniek

Kamerlingh Onnesweg 31
3316 GK Dordrecht
 
Tel: 078-6174700

 

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief, maximaal 1 per maand

OPENINGSTIJDEN

Wij verzoeken u om voordat u naar ZiZo Campertechniek komt even telefonisch contact op te nemen of stuur een mail aan info@zizocampertechniek.nl . Hiermee voorkomt u lange wachttijden en teleurstellingen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10:30 tot 15:30

We horen u graag en bedanken u voor uw begrip.

Ma – do 8:30 – 17:30
Vrij Alleen op afspraak
Za – zon Gesloten

 

Motorhomes Konings

ZiZo: Importeur/Dealer voor Nederland van Motorhomes Konings

Prinsheerlijk de weg op

Pathfinder P2004S
Zorgeloos en comfortabel zo hoort een camperreis te zijn! Daarom brengt ZiZo de campers van de Belgische fabrikant Motorhomes Konings naar de Nederlandse markt. Konings bouwt al ruim 20 jaar eersteklas campers en koppelt grote keuzevrijheid aan onovertroffen kwaliteit, zodat u de vakantiebeleving van uw dromen kunt verwerkelijken.

Highlander H2004SX

Koninklijke kwaliteit

U krijgt de keuze uit de wagens die zich ruimschoots bewezen hebben, zoals de Fiat Ducato, Renault Master en Iveco Daily, desgewenst verlaagd met AL-KO chassis met torsievering.
De camper heeft een volledige naadloze buitenschil van polyester, zodat vocht niet kan binnendringen en verwering geen schijn van kans heeft.

Type’s en indelingenExplorer

Een motorhome van Konings is leverbaar als busmodel, halfintegraal en alkoof.
De Explorer is het busmodel, de Pathfinder is een halfintegraal en de Highlander is de alkoof.
Er zijn vele indelingen standaard leverbaar maar ook een eigen indeling behoort tot de mogelijkheden. In samenspraak met u verwezenlijken we het interieur.
Kom kijken in Dordrecht en vertel ons over uw camperwensen.

Gasvrije Camper

Gasvrije Camper van Konings Gas blijft een gevaarlijk iets in je camper. Dat gevaar kun je natuurlijk minimaliseren door de installatie van je camper goed te laten controleren en onderhouden, maar veel mensen blijven toch huiverig voor het explosiegevaar.

Motorhomes Konings is de eerste camperbouwer die als optie een volledig gasvrije camper levert. De camper wordt naast de standaard gemonteerde DualTop van Webasto, die zorgt voor de verwarming en het warme water, ook uitgerust met een diesel cooker van hetzelfde merk. Als koelkast wordt een 12V WAECO compressorkoelkast geplaatst.
Om het extra energie verbruik op te vangen wordt een 245 Ah AGM tractie accu geplaatst.
Dit spaart ruimte, gewicht en gesleep met gasflessen. Ook hoeft u onderweg niet meer op zoek naar een plaats waar u uw lege gasflessen kunt omruilen.