OPENINGSTIJDEN

MA - VRIJ

08:30 - 17:30

ZATERDAG*

09:00 - 13:00

ZONDAG

Gesloten

___________________________

* Let op!: met ingang van
1 april zijn we op zaterdag alleen op afspraak geopend

Nieuwsbrief

U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief, maximaal 1 per maand

 

Tweede Pinksterdag / Campershow / CamperVille

Zomerse temperaturen in Nederland, zomerse temperaturen in het buitenland, campings rond de Middellandse Zee die al langzaam bezet raken, de vakantie komt er weer aan en al veel camperaars zijn de eerste weekends in hun kampeerwagen er op uit geweest.

De camperverkopen vertonen ondanks het huidige economische klimaat nog steeds een stijgende trend en de camper blijft zich verheugen in een groeiende populariteit.

Wellicht nu het moment om te kiezen voor een nieuwe of andere camper.

Op Tweede Pinksterdag toont Camperville in de nieuwe dubbele showrooms in Dordrecht de modeljaar 2012 reeks van Carado campers naast een vernieuwd aanbod van gebruikte campers in topconditie.

Camperville is er klaar voor om u het actuele aanbod te presenteren op Tweede pinksterdag.

Openingstijden 11.00 t/m 17.00 uur

Pinksteractie bij Camperville !

Bij aankoop van een gebruikte kampeerauto krijgt u € 100,- premiekorting op de kampeerautoverzekering van Aveco Verzekeringen.  Bovendien krijgt u een gratis taxatie van uw kampeerauto aangeboden van Aveco Verzekeringen.

Bij aankoop van een nieuwe kampeerauto krijgt u € 100,- premiekorting op de kampeerautoverzekering van Aveco Verzekeringen.

* Geldt niet voor nieuwe kampeerauto die verzekerd worden op basis van de speciale merkpolis van Carado en Hymer. Hierbij geldt een premiekorting van maar liefst € 200,-!

Tijdens de Pinkstershow presenteert Camperville in samenwerking  met ZiZo_Campertechniek de speciale WiFi antenne voor campers.

Tot ziens op Tweede Pinksterdag in Dordrecht bij Camperville

CamperVille  Nieuwe & Gebruikte Campers

Kamerlingh Onnesweg 31

3316 GK Dorderecht

tel:     078-61 75 151

fax:    078-61 75 504

www.camperville.nl

ANDERE PRODUCTEN